Gençlerbirliği yokuş aşağı gidiyor!

TAKİP ET

Kendi sahasında Akşehirspor ile karşılaşan Karaman Gençlerbirliğispor, 0-6 yenilerek yerini sağlamladı

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta ilimizi temsil eden Karaman Gençlerbirliğispor geçtiğimiz hafta Sarayönü Belediyespor'a 14-0 mağlup olmuştu. Bu mağlubiyeti unutturmak ve yükselişe geçmek adına sahaya çıkan Karaman Gençlerbirliğispor mutlak 3 puan parolası ile sahada yerini aldı. Kemal Kaynaş Stadyumunda saat 14.00'da başlayan mücadeleyi Abdurrahman Faruk Avşar yönetti. Avşar’ın yardımcılıklarını Dursun Zeybek ve Muhammed Buğra Karaca yaptı. Maçta Furkan Sarıoğlan 4.hakem olarak görev yaptı. 
Temsilcimiz Karaman Gençlerbirliğispor Lider Akşehirspor karşısında istekli bir oyun ortaya koydu ve ilk yarı 1-0 sona erdi. 
İkinci yarıda Karaman Gençlerbirliğispor ilk yarıda ki oyununu ikinci yarıya yansıtamadı ve ikinci yarıda 5 gol daha yiyerek müsabakayı 6.0 kaybetti. Maç sonu açıklamalarda bulunan Karaman Gençlerbirliği Futbol Şube Başkanı Halil İbrahim Çelikyon, Başkan yardımcısı Eyüp Boynukalın ve takım kaptanı M. Sedat Yalvaç’ın onurlu mücadelesi ile ayakta kalmaya çalıştıklarını dile getirdi.