Geç olsun da güç olmasın

TAKİP ET

Başkan ve yönetimini hala bulamayan Karaman FK için somut adımların atılması umutları tezelerken, gözler Ankara’da yapılacak olan Karaman FK zirvesine çevrildi. Karaman adına çok büyük önem taşıyan bu toplantı büyük ihtimalle bayramdan sonra gerçekleştirilecek.
METİN KIRATLI UMUT OLDU
Cumhurbaşkanlığı İdare İşler Başkanı Metin Kıratlı’nın talimatları ile yapılacak olan Karaman FK zirvesinin Beştepe’de gerçekleştirilmesi bekleniyor. Hemşehrimiz Kıratlı’nın hafta içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte İspanya’ya gidecek olması nedeniyle, bu hafta yapılması planlanan toplantı bayramdan sonraya bırakıldı.
KİMLER KATILACAK
Karaman FK için hayati önem taşıyan bu mini zirve Metin Kıratlı ev sahipliğinde  gerçekleştirilecek ve bu toplantıya Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, Karaman Milletvekilleri Selman Oğuzhan Eser, Osman Sağlam, İsmail Atakan Ünver, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı, Türk Telekom Yönetim kurulu başkanı İlhan Hatipoğlu, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Varlık Fonu genel müdürü ve yönetim kurulu üyesi Arda Ermut, KTSO Başkanı Gökhan Alkan, OSB Başkanı Kemal Boynukalın, Ticaret Borsa Başkanı Ekrem Çavaş, MÜSİAD Başkanı Musa Akgül, İl Genel Meclis Başkanı Tamer Yıldızbaş, Karaman FK Başkanı Süleyman Han, Karaman FK Onursal eski başkanı Mehmet Ali Han ile bazı sanayicilerin katılması bekleniyor.
KAYNAK YARATILACAK
Yapılacak olan toplantıda Karaman FK’nın güçlü bir şekilde şehri temsil etmesi adına kaynak arayışına girilecek ve her kesin elini taşın altına koyması istenecek.
GÖZLER HAN KARDEŞLERDE
Kulüp başkanlığından istifa eden Süleyman Han, güçlü ve güvenilir bir yönetim oluşturulması halinde alacaklarının büyük bölümünde feragat edeceğini açıklaması büyük bir fedakarlık olarak değerlendirirken, ayrıca yönetime sezon içerisinde yüklü miktarda para yardımında bulunacağını da beyan etmesi umutları artırıyor.
Karaman FK’nın şampiyonluğuna imza atan Onursal eski Başkan Mehmet Ali Han ise şampiyon bir Karaman FK yaratmak adına üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu ve birlik-beraberlik içerisinde Türkiye’de ses getirecek bir takımın oluşması için gerekli desteğini vereceğini söylemesi, güçlü Karaman geliyor görüşünü ağırlık kazandırıyor.
GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN
Kağıt üzerinde Karaman FK sezon için geç kalmış gibi görünse de bayramdan sonra oluşturularak kaynaklar ve güçlü bir yönetim ile Haziran ayı sonunda düğmeye basılır ve takımın eksik yerlerine transferler gerçekleştirilir, takımın başına ise bilgisi-deneyimi olan ve şampiyonluk yaşamış bir teknik adam ile birlikte hemen planlama yapılır.