"Gazete Anadolu" 13 yaşında

TAKİP ET

13 yıldır halkın sözcülüğünü yapan Gazete Anadolu, kuruluş yıl dönümünde tarafını yeniden belli ederek Karaman halkını işaret etti

Adını kurucusu ve imtiyaz sahibi Ayşe Oğuz’dan alan Gazete Anadolu, 11 Temmuz 2011 yılında yayın hayatına başladı. 13 yıldır halkı bilgilendirmek için varlığını devam ettiren gazetemiz, toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla varlığını sürdürüyor.
Gazetemiz, Karamanlı hemşerilerimizin yaşadığı şehirden haberdar olmasını sağlamayı hedefleyen, halkımıza doğru bilgiyi aktarma yolunda kaynaklarını sorgulayan ve yayın politikasıyla her daim Karaman’ın yanında olan bir yayın politikası izledi.  Dün olduğu gibi bu gün de halkan yana taraf olan Gazete Anadolu, bu özellikleriyle toplumda kabul gördü. 
2011 gazete olarak başlayan yayın hayatımıza ilerleyen süreçte dijital platformları da dahil ettik. Sanal dünyada yerimizi alarak web sitesi ve sosyal medyada halkımıza hizmet etmeye devam ettik.
Haberlerimizi işlerken vücuda gelen haberimizin ucunun kime dokunacağını hesaplamak yerine daima, “Bu haberimiz halkımıza ne katacak” kaygısı güttük. Bunu yaparken de işlediğimiz haberin doğrulunu teyit etmek, en asli görevimiz oldu. 
Haber yazımında oluşacak yorum farkını zenginlik olarak kabul ettik. Ancak bu zenginliğin sınırlarını daima doğru eksende çizmeye çalıştık. 
Toplumla birlikte ülkemiz de değişiyor. Bu değişimi daha iyi anlamaya çalışmalıyız. Peşin hükümleri bırakmalıyız. “Yanlışa yanlış, doğruya doğru” deyip objektif kalmalıyız.  Herkesi anlamaya gayret gösterip çözüm üretmeliyiz.