"Filistin gibi olabiliriz"

TAKİP ET

Bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere Karaman'a gelen İYİ Parti Genel Başkanı Ayşe Sucu, Türkiye'deki göçmen sorunu çözülmezse, 'Filistin gibi olabiliriz' dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sucu, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimleri kapsamında Karaman’ı ziyaret etti. Ziyaretine Kazım Karabekir Belediyesinden başlayan Ayşe Sucu’ya Karaman İyi Parti İl ve ilçe teşkilatları da eşlik etti. Heyet, Kazım Karabekir Belediye Başkanı Recep Boyacıoğlu’nu makamında ziyaret ettikten sonra esnafı gezerek seçim çalışmalarına destek verdi. 

Daha sonra Karaman’a gelen Sucu, Karaman İYİ Parti İl Başkanı İsmet İ. Hatipoğlu, Karaman Belediye Başkan adayı Nihal Tümene, Karaman Belediye Meclis adayları ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte esnaf ziyareti yaptı. Esnafla konuşmalarında ülkenin içinde bulunduğu sorunlara değinen Sucu, çözümün yerelde başlaması gerektiğini belirterek bunun için İYİ Partinin desteklenmesi gerektiğini vurguladı. Sucu’nun esnaftan ve halktan gelen olumlu geri dönüşten memnun kaldığı görüldü.

KESOB VE KTSO ZİYARET EDİLDİ
Ziyaretine, Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile devam eden Sucu, esnafın durumu ve yaşadığı sorunlar hakkında bilgi aldı. Daha sonra Karaman Ticaret ve Sanayi Odasına geçen Sucu ve beraberindeki heyet, sanayicilerin karşı karşıya kaldığı ekonomik sorunlar ve çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

HALK CANINDAN BEZDİ
Sucu’nun Karaman ziyareti, il teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programında gündemi değerlendirdi. Ülkenin içinde bulunduğu durum ile ilgili olarak; öncelikle ekonomik koşulların halkı canından bezdirdiğini söyleyen Sucu, göçmen sorununun nüfus artış hızıyla birlikte yakın gelecekte Türkiye için büyük bir tehlike haline geleceğini dile getirerek bu durumun toprak satışlarıyla da birleşme ihtimalini dile getirdi ve “Filistin gibi olabiliriz” dedi.

"BU GİDİŞE DUR DEYİN" DEDİ

Sucu konuşmasında, eğitimdeki sorunlara ve yaşanan ahlaki çöküntü konuları gibi birçok konunun ülkenin acı bir gerçeği olduğunu söyleyerek bu gidişe dur demek için İYİ Parti’nin desteklenmesini istedi. Seçimler konusunda iyi temennilerin ardından Sucu, Karaman’dan ayrıldı.