Farklı yenildik!

TAKİP ET

Karaman Futbol Kulübü, 2. Lig Kırmızı Grubun 33. haftasında deplasmanda karşılaştığı 24 Erzincanspor'a 5-0 mağlup oldu

13 Şubat Şehir Stadyumunda oynanan Karşılaşmanın orta hakemliğini Şanlıurfa Bölgesinden B Klasman hakemi Yusuf Adnan Kendirciler yaptı. Kendirciler ‘in yardımcılıklarını Malatya bölgesinden B Klasman yardımcı hakemi İlker Ayten ve Batman Bölgesinden B Klasman Yardımcı Hakemi Metin Ekren yaptı.
Maçın 4. hakemi ise Diyarbakır Bölgesinden İsmail Güzel oldu. Gözlemci olarak ise Süleyman Güneş görev aldı. Temsilcimiz 24 Erzincanspor karşısında Baran Güler, Alper Tursun, Mete Yıldız, Ahmet Furkan Özcan, Anıl Batın Aydın, Ömer Faruk Gümüş, Kadir Kaan Yurdakul, İbrahim Can Köse, Anıl Gözütok, Berkan Burak Turan ve Artun Akçakın ilk 11'i ile sahaya çıktı. Rakip 24 Erzincanspor ise Hüseyin Koç, Enes Yılmaz, Kamil İçer, Gençer Cansev, İlker Günaslan, Furkan Işıkdemir, Ali Altınöz, Çınar Tarhan, Ziya Alkurt, Oğuz Han Aynaoğlu ve Muhammed Enes Yılmaz ilk 11’i ile sahada yerini aldı.
Temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü, maçın ilk düdüğüyle birlikte oyuna temkinli başladı. Maçın ilk dakikalarında etkili gelen 24 Erzincanspor'da Ziya Alkurt ceza sahasının dışından temsilcimizin kalesini yokladı ancak kaleci Baran kalede dikkatliydi ve topu kurtarmayı başardı. Dakika 8’de serbest vuruş kazanan temsilcimizde topun başına Ömer Faruk Gümüş geçti. Gümüş, çok şık bir vuruş yaptı ancak top az farkla auta çıktı. Önde baskısını arttıran ve gol arayışını sürdüren kırmızı beyazlılar, dakika 11’de Artun Akçackın ile gole çok yaklaştı Akçakın uzaklarından şansını denedi anacak meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı. Dakika 16’da sağ kanattan gelen Karaman Futbol Kulübü’nde Ömer Faruk Gümüş topu taşıdı ve ortasını açtı İbrahim Can Köse topla buluştu şutunu çeken Köse topu yan ağlara gönderdi. Temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü ayağına gelen fırsatları cömertçe harcamaya devam etti. Dakika 22’de hakem akıllara durgunluk veren bir karara imza attı ve kaleci Baran rakip oyuncu Zekiye hiçbir müdahalesi olmamasına rağmen Kırmızı Kart gördü. Temsilcimiz 10 kişi kaldı. Teknik Direktör Cihan Erdil zorunlu değişiklik yaparak Anıl Gözütok’u oyundan aldı ve 3’üncü kaleci Musa Koç’u oyuna aldı. Dakika 37’de ev sahibi ekip 24 Erzincanspor penaltı kazandı topun başına geçen Muhammed Enes Yılmaz şutunu çekti kaleci Musa Köşeyi tahmin etti ancak topu kurtaramadı ve Erzincanspor 1-0 öne geçti. Müsabakanın ilerleyen dakikalarında başka tehlikeli pozisyon olmadı ve ilk yarı 1-0 ev sahibi ekip 24 Erzincanspor’un üstünlüğüyle sonlandı. Temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü ilk yarı temkinli bir oyun sergiledi.
İkinci yarıya Teknik Direktör Cihan Erdil, Ömer Faruk Gümüş'ün yerine Ahmet Karademir'i Artun Akçakın'ın yerine ise Oktay Balcı'yı alarak başladı. Dakika 47'de duran top şansı bulan kırmızı beyazlılar ‘da İbrahim Can Köse topun başına geçti ve ortasını açtı. Ahmet Furkan Özcan'ın kafa vuruşunda kaleci Hüseyin Koç gole izin vermedi. Gol arayışını sürdüren temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü, 10 kişi kalmasına rağmen baskısını sürdürdü ancak savunmada açık veren Kırmızı beyazlılar, dakika 49'da Çınar Tarhan'ın golüyle 2-0 geriye düştü.
 Dakika 60’da sağ kanattan etkili gelen kırmızı beyazlılar ’da Oktay Balcı kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak temsilcimiz bu pozisyondan da yararlanamadı. Ayağına gelen fırsatları cömertçe harcayan kırmızı beyazlılar dakika 67’de kalesinde 3. Golü de gördü. Maça damgasını vuran Ziya Alkurt takımının 3. Golünü kaydetti. Dakika 22Eden beri 10 kişi mücadele eden Karaman Futbol Kulübü eksik oynamanın dezavantajını yaşadı. Dakika 74’de sahneye tekrar çıkan Ziya Akkurt, takımın 4’üncü kendisinin 2. Golünü kaydetti. Arka arkaya kalesinde golleri gören temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü gollerin şokunu aklatamadan dakika 76’da kalesinde bir gol daha gördü ve Çınar Tarhan takımının 5’inci kendisinin 2’inci golünü kaydetti.
Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol sesi çıkmadı ve temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü Erzincan deplasmanından eli boş döndü.

Temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü Lig’in 34. haftasında 7 Nisan Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Fethiyespor ile karşı karşıya gelecek.