Esnafa sorunsuz belediye garantisi verdi

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Durdu Elif Çeliktaş, seçim çalışmalarını dolmuşçu ve taksici esnafını ziyaret ederek sürdürüyor.
Ziyaretlere ilişkin açıklama yapan Aday Çelişktaş, “Ulaşım sektörünün en önemli paydaşları arasında yer alan zabahın erken saatlerinde yola çıkıp, gece geç vakitlere kadar direksiyon başında olan dolmuşçu ve taksici kardeşlerimiz meşakkatli bir iş icra ediyorlar sorunlarını yakından bilmekle birlikte, bu sorunlar hakkında onların da fikirlerini alabilmek için şoförlerle ve esnaflarla bir araya geldik” dedi.
“Makam ve rakam için değil Allah rızası için siyaset yapan kadrolar tek çaredir” diyen Aday Çeliktaş, “Siyaseti ticaret olarak gören, çıkar odaklı siyaset anlayışlarının milletimize unutturduğu milli görüş belediyeciliğine, ahlaklı belediyeciliğe dönme vakti gelmiştir” şeklinde konuştu.
Karaman Belediye Başkanı olması halinde hiçbir esnafın, belediyeden kaynaklı herhangi bir sıkıntı ile karşı karşıya kalmayacağının garantisini veren Aday Çeliktaş, ziyaret kapmasında gidilen dolmuş ve taksici esnafına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.