"Cumhur İttifakı'na zarar vermeyiz"

TAKİP ET

Ak Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mevlüt Akgün, Cumhur İttifakına zarar verecek bir anlayış içinde olmadıklarını ancak şahısların yanlışlarını söylemenin de görevleri olduğunu söyledi.
Karaman’ın siyasi sicilinin temiz bir olduğunu belirten Ak Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mevlüt Akgün:
“Bazı söylemlerimiz oluyor, bu yanlış yerlere çekilsin istemiyoruz. Bizim için Cumhur İttifakına saygımız var ve kesinlikle zarar gelsin istemeyiz. Ancak yanlışları söylemekte bizim görevimiz ve burada Cumhur İttifakını hedef almıyor, şahısların hatalarını dile getiriyoruz. Siyasi sicili tertemiz olan Karaman’ın sicilini kirletmeyiz ve buna da özen gösteriyoruz. Biz projelerimizi, yapacaklarımızı, hedeflerimizi halkımıza anlatıyoruz ve geçmişte olduğu gibi yürekten bağlı olduğumuz şehrimize yeni hizmetler yapmaya kararlıyız” dedi.
DÜĞÜN SALONUNU AÇIYORUZ
Karaman Kalesinde bulunan sosyal tesislerin onarılarak nezih mekânlar haline getirileceğini söyleyen Akgün şu ifadeleri kullandı:
“Kıymetli hemşerilerim, Karaman Kalesi’nin etrafı yıkık dökük ve perişan halde. Önceki belediyelerimiz döneminde buradaki sosyal tesisler ve düğün salonu çalışıyordu. Maalesef şu anki belediye yönetimi Karaman'ın pek çok yerini kaderine terk ettiği gibi kaleyi de perişan halde bıraktı. İnşallah belediyeyi devraldığımızda buradaki sosyal tesisleri elden geçirmek suretiyle yeniden açacağız. Belediye düğün salonunu yeniden ele alınarak burayı nezih bir mekân haline getireceğiz. 
Buradan dar gelirli ailelerimize bir müjde vermek istiyorum. Bu düğün salonunun kullanımı İnşallah dar ailelerimize tahsis edilecek. Yekûn tutan düğün masraflarına İnşallah biz de katkıda bulunmak suretiyle bu ailelerin mutluluğuna tanıklık etmek istiyoruz.”
Hüseyin Oğuz