Çıkmadık canda umut var

TAKİP ET

Vali Sarıibrahim ile Karaman FK Başkanı Süleyman Han formül arıyorlar

Karaman FK’da yapılan iki kongrede de yönetime talip çıkmayınca, kayyum yolu gözükmesinin ardından, şehirde büyük bir ümitsizlik hakim olurken, Vali H. Engin Sarıibrahim ile istifa eden Başkan Süleyman Han, formül arayışlarını sürdürüyor. Karaman FK’yı sağlıklı bir yapıya çalıştırmak için temaslardan bir sonuç alınması bekleniyor.
ZAMAN ALEYHİMİZE İŞLİYOR
Sezonun tamamlanması ve haziran ayında transfer döneminin açılacak olmasına rağmen Karaman FK’daki yönetim boşluğu büyük tedirginlik yaratmaya devam ediyor. Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim’in güçlü bir yönetim için görüşmelerini sürdürdüğü öğrenilirken, Başkan Süleyman Han’ın ise yeni başkana ve yönetime her konuda destek olacağını beyan etmesi ve gerekirse katkı sağlayacağını açıklaması boyutları farklı bir şekle getirdi.
CANTÜRK ALAGÖZ BOMBASI
Başkan ve yönetimsiz kalan Karaman FK için kamuoyunda farklı senaryolar üretilmeye başlanması ise ayrı bir tehlike olarak karşımıza çıkıyor.
Belirli gruplar tarafından ortaya atıldığı tahmin edilen iddialara göre, Alagöz Holding Iğdırspor Başkanı ve Ak Parti Iğdır Milletvekili Cantürk Alagöz’ün takıma sahip çıkacağı, forma sponsoru olacağı yönündeki haberlerin ise gerçeği yansıtmadığı biliniyor.
BİZE BİZDEN BAŞKASI YALAN
Türkiye ekonomisinde ciddi bir yeri olan sanayi ve tarım kenti Karaman’ın, bu takıma sahip çıkması için tüm şartların zorlanması gerekiyor. Vali H. Engin Sarıibrahim başkanlığında Milletvekillerimiz Selman Oğuzhan Eser, Osman Sağlam, İsmail Atakan Ünver, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve sanayicilerimiz yapacağı ciddi bir toplantı sonucunda, düştüğümüz bu durumdan çıkış için bir yol ortaya çıkmasına vesile olabilir.
MEHMET ALİ HAN FAKTÖRÜ
Karaman FK taraftarının ısrarla başkan olarak görmek istediği Onursal eski Başkan Mehmet Ali Han ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Vali Sarıibrahim başkanlığında milletvekilleri ve belediye başkanı ile iş adamları ile yapılacak toplantıda, birlik beraberlik sağlanması halinde üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu belirtmesi ayrı bir umut ışığı olarak karşımıza çıkıyor.