Buyurun cenaze namazına!

TAKİP ET

Karaman FK adım adım kapanmaya gidiyor, Valinin çabaları sonuç vermedi. Son umut Eser

Karaman FK kapanma tehlikesini iyiden iyiye hissetmeye başladı. Cuma gününe kadar yönetim oluşturulmazsa, Karaman FK’nın kapısına kilit vurulabilir. Eğer bu ihtimal gerçek olursa bırakın Türkiye’yi dünya futbol kamuoyuna rezil olacağız. Vali H. Engin Sarıibrahim’in yürüttüğü görüşmeler ve toplantılardan somut bir netice çıkmadı. Zaman daralıyor ancak son anda Ak Parti Milletvekili Selman Oğuzhan Eser’in bir hamlesi, çıkmayan candan ümit kesilmez misali ile az da olsa taze bir umut yeşermesine neden oldu. :u kısa sürede sorunun nasıl çözüleceği konusunda karamsarlık had safhaya ulaştı.

SANAYİCİLER TOPA GİRMİYOR

Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, Ak Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, KTSO Başkanı Gökhan Alkan, OSB Başkanı Kemal Boynukalın, Karaman Ticaret Borsası Başkanı Ekrem Çavaş, MÜSİAD Başkanı Musa Akgül, Karaman FK 2. Başkanı Ramazan Aygündüz ile yapılan ilk toplantı ile taraftarlar heyecanlandı ancak sonuç koskoca bir sıfırdan başka bir şey olmadı. 
Vali Sarıibrahim, yeniden görüşmeler yaptı. Herkesin elini taşın altına koymasını istedi ancak sanayiciler, STK’lar mazeret üzerine mazeret üreterek, Karaman FK’dan uzak kalmayı başardılar.
Birileri çıktı, “diğer firmalar da versin, ben o zaman veririm” diyerek dalga geçti. Lafa geldiği anda herkes Karaman sevdalısı, Karaman aşığı. İş icraat gelince ne aşk kalıyor ne sevda.

ANKARA KARAMAN’I BEKLİYOR

Karaman olarak Ankara’da gerçekten güçlüyüz. Başkentte bir Karaman FK zirvesi yapılacaktı ama ne hikmetse bu gerçekleşmedi.
Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı İlhan Hatipoğlu, Ak Parti Milletvekilleri Selman Oğuzhan Eser, Osman Sağlam, Karaman’da yönetimi oluşturun, burada biz üzerimize düşeni fazlası ile yapalım mesajını verdi. Verdi vermesine ama, Karaman bu yönetimi oluşturamadı. 
Karaman FK’da yönetim kurulsa, Başkent bize ekonomik olarak arzu edilen desteğin sözüne verdi. Yaparlar, yapmazlar bilemiyoruz…

VEKİL ESER’İN HAMLESİ

Her zaman Karaman FK’nın yanında olan Ak Parti Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, kapanmaya an be an yaklaşan kulüp için son bir hamle yaptı ve Mehmet Ali Han, Süleyman Han ile bir görüşme gerçekleştirerek, nasıl bir yol izlenmesi konusunda adım attı. Zamanın çok kısalması bir dezavantaj olarak karşımıza çıkarken, Eser’in son hamlesi nasıl bir sonuç verecek hep birlikte göreceğiz.