Bu zaferi birlikte yazacağız

TAKİP ET

AK Parti'nin eski ve yeni teşkilat mensupları Mevlüt Akgün'ün etrafında birleşti

AK Parti’nin Karaman’daki eski ve yeni teşkilat mensupları akşam yemeğinde bir araya geldi. AK Parti Karaman İl Teşkilatı tarafından düzenlenen yemek organizasyonuna, AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, AK Parti Karaman İl Başkanı Murat Öztürk, Merkez İlçe Başkanı Süleyman Kazanç, Karaman Belediye Başkan Adayı Mevlüt Akgün, SKM Başkanı Kerim Dereli, Kadın Kolları İl Başkanı Fatma Coştu, Gençlik Kolları İl Başkanı Ahmet Yavuz ve eski yeni kademe başkanları ile teşkilat mensupları katıldı.
Toplantıda, seçim çalışmaları ve parti örgütlenmesi konuları da ele alındı. Ayrıca, Başkan Adayı Mevlüt Akgün'ün Karaman için hazırladığı yeni projelerin hepsinin detaylı bir şekilde yakında kamuoyuyla paylaşılacağı belirtildi.
"Karaman'ı Türkiye'de örnek bir şehir haline getireceğiz" diyerek mikrofonu eline alan Akgün, ulaşımdan ekonomiye birçok alanda atılım vaat etti. Akgün, teşkilat toplantısında yaptığı konuşmada Karaman için ortaya koyduğu vizyonu katılımcılarla paylaştı.
KARAMAN’I HER ALANDA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ
Karaman'ı her alanda ileriye taşıyacaklarını vurgulayan Akgün, yeni bir çarşı merkezi ve kent meydanı planlandığını duyurdu. Akgün ayrıca, sosyal ve kültürel alanlarda da birçok projeyi hayata geçireceklerini söyledi.
BİZ BİRLİKTE TARİH YAZDIK
Karaman'da yaşayanların şehirlerinden gurur duyacakları bir kent oluşturacaklarına dikkat çekti. Konuşmasında AK Parti'ye gönül verenlere de teşekkürlerini ileten Akgün, "Biz birlikte tarih yazdık, bu zaferi de birlikte yazacağız" ifadelerini kullandı. Akgün, 31 Mart'ta sandıktan zaferle çıkacaklarına olan inancını dile getirdi.