"Bu kara leke Karaman'ın üzerinde kalır"

TAKİP ET

Ankara Karamanlılar Eğitim ve Kültür Vakfı (KAREV) Başkanı Veli Bozkır, Karaman FK ile ilgili Sosyal Medya hesabından açıklama yaptı

Başkan Veli Bozkır yapmış olduğu açıklamada: "Kent kimliği, genel olarak bakıldığında kültürüyle, sanatıyla, ürettikleriyle, sosyal hayatıyla vb birçok yaşatabildiği değerleriyle oluşmaktadır. 
Ekmeğini yediğimiz, suyunu içtiğimiz, havasını soluduğumuz kentimize kendimizi borçlu hissettiğimiz için olanaklarımız ölçüsünde Karamanımızın kimliğine hizmet edebilme çabası içerisindeyim.
Bildiğimiz ve edindiğimiz tecrübelerimizle öncelik verdiğimiz konular üzerinde çalışmakta ve destek vermekteyim.
Hem KAREV hem de şahsım olarak eğitim, kültür, sanat ve spor gibi konulara ağırlık ve öncelik vermekteyim.
16 yıl Türkiye liglerinde hakemlik yapmış bir spor adamı olarak üç yıldır Karaman FK’yı yakından takip etmekte, destek vermekteyim.
Başlangıçta takımı üçüncü lige taşıyan Belediye Başkanımızın şahsında tüm ekibe, sonrasında bayrağı teslim alan Han kardeşler ve tüm ekibe, futbolcularımıza, taraftarlarımıza hülasa emek veren gönül veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum. 
Sezon başından bu güne yaşananları hepimiz biliyoruz. Konunun çözüme kavuşturulması noktasında, çabaları ve destekleri için, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı KAREV Kurucu Üyemiz Sayın Doç Dr. Metin Kıratlı başta, Karaman Valimiz Hüseyin Engin Sarıibrahim'e, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı KAREV kurucu üyemiz Dr. İlhan Hatipoğlu'na ve tüm emek verenlere sonsuz teşekkür ediyorum.
Son dakikaya kadar konunun çözüme kavuşturulması noktasında asla umudumu kaybetmeden görüşmelerimi sürdürmekteyim. 
KARAMAN FK yı önemsiyorum. Çünkü her hafta müsabaka öncesi Karaman'da ve Karaman dışında on binler heyecan yaşamakta, Karaman'da ise süper ligde birçok takımın izleyicisinden fazla sporsever stada koşmakta takımını desteklemekte ve kaynaşmaktalar. Bu büyük kitlenin heyecanı ve mutluluğudur, harcanan para buna değer düşüncesindeyim.
Hal böyle olunca Karaman FK lige başlayamaz ise bu kara leke olarak hepimizin üzerinde kalır. 
Yetkili yetkisiz herkesi bu sorunun çözümüne yönelik fikir üretmeye ve elini taşın altına koymaya davet ediyorum. 
Haydi, Karaman bu kötü gidişe hep birlikte dur diyelim" dedi