Boynukalın: "Hakkımızı arayacağız"

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta ilimizi temsil eden Karaman Gençlerbiliğispor Pazar günü oynanan Akşehirspor maçıyla ilgili iddialı açıklamalarda bulundu.

Takımımızın hiçbir iddası olmamasına rağmen rakibimizin şampiyonluk adaylarından birisi diyen Eyüp Boynukalın yaşanılanları şu şekilde anlattı;
Akşehirsporlu Sofu Baykalın cezalı olmasına rağmen maç esnasında saha içerisinde bulundu ve tarafımızdan konuyla ilgili hiçbir itiraz olmadı. 
Ancak Sofu Baykalın devre arasında soyunma odasına girmesi bile suçken hakem soyunma odasına girmesine tanıklık ettik ve hakemlerden konu ile ilgili açıklama beklememize rağmen bizlere herhangi bir açıklama yapılmadı açıklama yapamayacakları söylendi. İkinci devre başlamasıyla birlikte iki penaltılarının verilmediğini dile getiren Eyüp Boynukalın konunun peşine gideceklerini ve durumumuz ne olursa olsun hakkımız olan açıklamayı almak için her şeyi yapacağız dedi. Boynukalın Sözlerini Yarın durumla ilgili kamera kayıtlarını çıkarıp kamuoyu ile paylaşacağını belirterek noktaladı.

AKŞEHİRSPOR BAŞKAN YARDIMCISI HÜSEYİN SARI'DAN YANIT

Akşehirspor Kulüp Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarı, Karaman Gençlerbirliği yönetiminin ve Başkan yardımcısı Eyüp Boynukalın’ın iddialarına yanıt verdi.
Dün daha maç başlamadan Eyüp Boynukalın'ın kendilerine tavırlı davrandığını belirten Hüseyin Sarı, "Maç başladığında ilk yarı bitmeden kalecinin lisanssız olduğunu farkettik ve bunu hakemlere ilettik. Sofu kardeşimizin hakem odasında bulunma sebebi lisanssız oynatılan kalecinin durumundan dolayıdır. Hakemler lisansları istedi ve Eyüp Boynukalın lisanları vermeyeceğini söyledi. Daha sonra bize rüşvet vermek için mi hakemlerin odasına girdiniz diye bağırmaya başladı. Gözlemciyi çağırdı ve gözlemci müdahale etti. Hakemler ve gözlemci açıklama yapmak istediler ama ısrarla dinlemek istemedi inanmıyorum size diye bağırıyordu. Açıklama yapın diyor sürekli ama açıklama yapılacağına rağmen  hakemleri inadına dinlemiyor. İkinci Yarıdan maç bitişine kadar sürekli aynı tavırları sergiledi ve maç esnasında futbolcumuz olan Halil Akhana  ağıza alınmayacak küfürler etti. Açıklama istediği ve hakemlerin açıklama yapmak istediği bütün görüntüler kamera kayıtlarında vardır" dedi