Borsanın ortağı ziyarete geldi…

TAKİP ET

Karaman Ticaret Borsası'nın ortağı olduğu BorsaKonya Ürün Piyasası Aracı Kurumu A.Ş (ÜPAK)’ın Genel Müdürü Hakan Yıldırım, Karaman Ticaret Borsası'nı ziyarete etti. Genel Müdür Yıldırım ziyarette Karaman Tİceret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, başkan yardımcısı Ali Özkor, yönetim kurulu üyeleri Hasan Ali Topbaş, Emircan Sevinç ve genel Sekreter H. Fatih Fındık ile görüştü. 
Gerçekleşen ziyarette ÜPAK Genel Müdürü Hakan Yıldırım, Başkan Çavaş ve yönetim kurulu üyelerine, şirket faaliyetleri, sistemin işleyişi ve aracılı sistem hakkında bilgiler verdi. Elektronik ürün senedi alım – satım piyasasında yeni bir dönemin başladığını, aracılı sistemin ticarete hız ve değer getireceğini ifade etti.
Ziyarete ilişkin konuşan Başkan Çavaş ise, “Elektronik ürün senedi (ELÜS) alım satım işlemlerinin aracılık ve saklama hizmetini vereceğimiz böyle bir platformun ortağı ve acentesi olarak, üyelerimize ve vatandaşlarımıza hizmet etmenin haklı gururunu yaşıyoruz.
Ortağı olduğumuz BorsaKonya ÜPAK, tarım ürünlerinin ticaret ve finansmanını, kolaylaştırarak tarım sektörünün sürdürülebilir büyüme ve gelişimine katkı sağlama amacında önemli bir adım olarak yer alacak ve vadeli işlemlere geçiş sürecinde aktif rol oynayacaktır” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ekrem Çavaş, BorsaKonya ÜPAK Genel Müdürü Hakan Yıldırım’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.