Borsada hedef: "SÜREKLİ YENİLİK"

TAKİP ET

Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Özkor, Yönetim Kurulu Üyesi Emircan Sevinç, Meclis Başkan Yardımcıları İbrahim Taşbaş ve Mehmet Zafer Kortak, Meclis üyeleri Mehmet Samtar, Bilal Ünüvar, Zekeriye Güven, Galip Karakaş ve kurum Genel Sekreteri H.Fatih Fındık’tan oluşan heyet, kurumlar arasında bölgelerin ticari, ekonomik ve zirai faaliyetleri hakkında görüş alışverişi ile TOBB Akreditasyon sistemi çalışmaları kapsamında kıyaslama faaliyetlerinde bulunmak üzere Akşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Doğru ve Yönetim Kurulu üyelerini, sonrasında ise Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyaret etti.
Yapılan ziyaretler sonrası İzmir’de gerçekleştirilen 19.Uluslararası Tarım ve Hayvancılık fuarına katılım gösteren borsa heyeti, ilimizde ticari faaliyetini sürdürmekte olan üyemiz Yeşil Makine San.Tic.Ltd.Şti yetkilisi  Mustafa Yeşil’in standına da ziyarette bulundular.
Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş yapmış olduğu açıklamada; Bölgemize ve üyelerimize sunduğumuz hizmet kalitesini en üst seviyelere çıkarmak amacıyla diğer oda ve borsalarımızla sürekli bilgi alışverişleri ve müşterek çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Yapılan projeler ve potansiyel faaliyetler hakkında bilgi alışverişinde bulunmuş olduk. Hem bizlerin hem de diğer kurumların çalışmaları ve iyi uygulamalarını paylaşarak hizmet standardımızı sürekli iyileştirme ve yenileme çabası içerisindeyiz. Bu bağlamda da gerçekleştirilen ziyaretlerde bizleri ağırlayan Afyonkarahisar Ticaret Borsası ve Akşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanları ile yönetim kurulu üyeleri ve personellerine göstermiş oldukları misafirperverlik ve nezaketlerinden ötürü teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz dedi.