Bizden gidenler atıyorlar!

TAKİP ET

Umut Dilek 11. Tugay Keleş 8, Akın Akman 5 gole ulaştı

Geçen sezon Karaman FK forması giyen ve bize şampiyonluğa ulaştıran kramponlar bu sezonda da gittikleri takımlara büyük katkı verirken, gol atmaya devam ediyorlar.
Karaman FK’nın 2.lige yükselmesinde büyük katkı sahibi olan Umut Dilek, bu sezon gittiği eski takımı Karaköprü Belediyespor forması ile de  3.Türkiye futbol ligi 3.grubunda gol krallığında ilk sıraya yerleşti. Deneyimli krampon Karaköprü Belediyespor’un açık ara liderlik koltuğunda oturduğu grupta rakip fileleri 11 kez havalandırdı ve grupta Belediye Kütahyaspor’lu Can Muhammet Vural ile birlikte 11 golle grubun en fazla atan oyuncusu oldu.
Umut Dilek, takımının ilk yenilgisini aldığı Bornova 1877 Sportif faaliyetler karşılaşmasında 3-2 lik skorda, takımının 2 golüne imza attı.
Yine 3.lig 3.grupta mücadele eden Silivrispor forması  terleten Tugay Keleş’de   attığı 8 gol ile klasını göstermeyi başaran isim oldu.
Karaman FK’nın geçen sezon takım kaptanlığını yapan ve takımımıza büyük katkı veren Akın Akman ise TPAO Batman Petrolspor AŞ ‘de  bu sezon 5 gole ulaştı.