Biri 22 diğeri 6 yıl hapis yatacak…

TAKİP ET

Karaman İl Jandarma Komutanlığınca asayiş, narkotik ve trafik olayları başta olmak üzere, vatandaşın huzurunu bozacak her türlü suçun engellenmesi, suça karışan şahısların yakalanması amacıyla çalışma yapıldı. Yapılan çalışmalarda;
7 bin 351 şahıs sorgulanırken bu şahıslardan çeşitli suçlardan aranan 20’si yakalandı. Bu 20 aranan şahsın içinden birinin 22 yıl 7 ay 7 gün bir diğerinin ise 6 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunuyordu. Yine bu 20 şahısın içinden 7’si tutuklandı. 

  
Trafik uygulamaları esnasında 1 araç sürücüsüne kamunun huzur ve düzenini bozacak şekilde araç kullanmaktan işlem yapıldı. 7 araç trafikten men edildi. 3 sürücü belgesine el konuldu. 


Denetimler esnasında, Karaman’da kağıt formunda uç (Bonzai) uyuşturucu maddesi, 3 adet cep telefonu, 3 adet murç, 3 adet kürek, 1 adet balyoz, 1 adet manivela demiri, 1 adet keser ve 1 adet kova ele geçirildi.


Ermenek İlçesi Güneyyurt Beldesinde 2 adet arı kovanı çalınması olayına müdahale edildi, bulunan arı kovanları sahibine teslim edildi. Hırsızlık olayına ilişkin yapılan istihbari çalışma neticesinde şüpheli şahıs yakalanarak adli işlemler başlatılmıştır.

 
Komutanlıktan yapılan açıklamada, “Huzur ve güven ortamının devamını sağlamaya yönelik denetim ve uygulamalara kararlı ve kesintisiz bir şekilde devam edilecektir” denildi.