Bir sorun daha çözülüyor

TAKİP ET

Şeyh Edebali Mahallesi Muhtar Adayı Durmuş Yüksel, mahallenin kapalı otobüs durağı sorununu çözmek içinde kolları sıvadı

15 yıldır hizmete hasret kalan Şeyh Edebali Mahallesi sonunda gerçek hizmet getiren bir aday ile seçime gidiyor. Şeyh Edebali Mahallesine 15 yıldır gelmeyen ekmek büfesini getiren Muhtar Adayı Durmuş Yüksel, mahalleye hizmet getirerek adeta mahalle sakinlerinin gönlünde taht kurdu. Namıdiğer Alo Muhtar bir sorunu daha çözmek için kolları sıvadı. Hizmetkar Durmuş Yüksel, spor salonunun karşısında bulunan otobüs durağını kapalı otobüs durağına değiştirtmek için belediyenin kapısını aşındırmaya başladı.

MAHALLEDE BİR SORUN DAHA ÇÖZÜLÜYOR
Karaman Şeyh Edebali Mahallesi'nin sevilen muhtar adayı Durmuş Yüksel mahallede kapalı otobüs durağı için çalışacağını dile getirerek, "Öncelikle mahallemiz için hizmet edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Alo muhtar projemiz ile alo diyenin kapısında olacağız. Mahallemizin yıllardır devam eden kronik sorunlarını çözeceğiz demiştik. İlk olarak ekmek büfesi sorununu çok şükür çözerek mahallemize getirdik. Belediyemiz ile aynı ekmek büfesini getirdiğimiz gibi koordineli bir şekilde çalışacağız ve kapalı otobüs durağını mahalle sakinlerimize armağan edeceğiz. Kış günü okula giden öğrencilerimiz, gençlerimiz ve mahalle sakinlerimiz üşümesin istiyoruz. Özellikle gece vardiyasında çalışan işçi ablalarımız, abilerimizde durakta beklerken artık üşemesin diye gecemizi gündüzümüze katarak kapalı durağı getirmek istiyoruz. Bunun için şimdiden belediyemize girişimlere başladım. Seçimden sonra spor salonu karşısında bulunan açık otobüs durağını kapalıya çevirteceğiz" dedi.