Bir düzineden fazla gol yedik

TAKİP ET

Deplasmanda Sarayönü Belediyespor ile karşılaşan Karaman Gençlerbirliğispor, 14-0 yenilerek ağır bir hezimet yaşadı

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta ilimizi temsil eden Karaman Gençlerbirliğispor ligin 14. haftasında Sarayönü Belediyespor'a konuk oldu. Sarayönü Stadyumunda saat 14.00'da başlayan mücadeleyi Antalya bölgesinden İbrahim Güner yönetti. Güner’in yardımcılıklarını Enes Göbüt ve Osman Arslan yaptı. Maçta Burak Memiş Gövenç 4.hakem olarak görev yaptı.
İLK YARIDA 5 GOL
Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta ikinci devrenin ilk maçına çıkan Karaman Gençlerbirliğispor ikinci devreye iddialı giriş yapmak için 3 puan parolası ile sahaya çıktı. Maça çok hızlı başlayan ev sahibi Sarayönü Belediyespor net fırsatlar yakalamak için rakip kaleyi yokladı. Daha hemen maçın başında Uğur Ahmet Özder'in ayağından golü buldu ve maça adeta 1-0 önde başladı. yoğun ataklarını sürdüren ev sahibi ekip dakika 17'de tekrar sahneye Ahmet Özdemir çıktı ve durumu 2-0'a getiren golü attı. Arka arkaya golleri kalesinde gören temsilcimiz adeta sahada kayboldu ve Sarayönü dakika 22'de penaltı kazandı. Berkay Toker topu filelere gönderdi ve durumu 3-0'a getirdi. 3’üncü golün ardından fazla süre geçmeden dakika 33 ve dakika 36'da Sarayönü Belediyespor gollerine devam etti ve ilk yarı 5-0 bitti.  İKİNCİ YARIDA 9 GOL
İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Sarayönü Belediyespor, daha hemen ikinci yarının başında 46. dakikada bulduğu gol ile 6-0 öne geçti. İkinci yarıda Konya temsilcisinin gol yağmuru devam etti ve 49. Dakika Uğur Ahmet Özder'in attığı gol ile 7-0 öne geçti. Golden 12 dakika sonra Sarayönü, bir gol daha buldu ve durumu 8-0'a getirdi. Gollerine yağmur gibi devam eden Konya temsilcisi averaj farkını çoğaltmak için yüklenmeye devam etti. Dakika 67 ve 69'da da gollerine devam eden Sarayönü Belediye spor durumu 10-0'a taşıdı. Sahada adeta dağılan temsilcimiz ne yapsa da ev sahibi ekibe karşı gelemedi.  Dakika 76- Ali Erkin, dakika 80 Berkay Toker, Dakika 86 Yunus Emre Yılmaz ve dakika 89’da Mutafa Tan'ın golleriyle Sarayönü Belediyespor durumu 14-0'a getirdi. Temsilcimiz Karaman Gençlerbirliğispor Konya deplasmanında tarihi bir hezimete uğradı.