TAKİP ET

Karaman FK'ya sahip çıkan yok. Şehir sessiz, sanayiciler duyarsız, Ankara somut adım için neyi bekliyor.

Karaman FK’da başkan ve yönetim belirsizliği sürenin boyunun kısalması ile tehlike bir boyuta geldi. Karaman’ın tek temsilcisi Karaman FK’ya sahip çıkan yok. Şehir sessiz, Türkiye’de 500’lerde gezen büyük firmalar dan ‘Tık’ yok. Güçlü olduğumuz Ankara beklemede. Ne var ki bir gerçek var ki, o da Karaman’ın adım adım uçuruma doğru gidiyor. Bu kadar duyarsızlık hiçbir ile nasip olmayan üzücü bir tablo olarak karşımıza çıkıyor.
GÖZLER VALİ SARIİBRAHİM’DE
Spor ve sporcuya her zaman destek olan Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, takımın güçlü bir yönetime kavuşması için elinden geleni yapıyor., Geçtiğimiz günlerde iş adamları ve STK başkanları ile bir araya gelen Vali Sarıibrahim, takıma destek olunması istedi.
Vali Engin Sarıibrahim’in yeniden sanayici ve iş adamlarını bir araya getirerek, Karaman FK için firmalara nasıl destek olunacağı konusunda görüş alışverişinde bulunması bekleniyor.
KARAMAN SESSİZ, SANAYİCİ DUYARSIZ
Karaman’ın temsilcisi 2.Türkiye futbol liginde mücadele ediyor. Kimseye nasip olmayacak şekilde 15 bin kişilik modern bir stadyuma sahibiz. Süper ligdeki Bodrumspor ile 1.Türkiye liginin yeni takımı Iğdır’ın stat kapasiteleri 2 bini bulmuyor. 
Karaman olarak elimizdeki nimetlerin kıymetini bilmiyoruz. Lafa geldiği zaman hala Konya-Karaman söyleminde hepimiz rahatsızı. O zaman bir şehrin en iyi tanıtımını yapacak, bu şehri zirveye taşıyacak milyonları peşinden koşturan ve bir sektör haline dönüşen futboldan başkası değildir. Güçlü bir yönetim ile Karaman FK’nın bu sezon şampiyon olarak 1.Türkiye ligine çıkması demek, Karaman isminin zirveye yazdırılması anlamına geliyor. Futbol camiası 1. ligde başarılı olacak bir şehrin takımını konuşacak, onu takdir edecektir.
Sanayi şehriyiz. Türkiye’nin ilk 500, ikinci 500’ü arasında Karamanlı çok ciddi firmalarımız var. Bu büyük kuruluşlarımız nedense söz konusu Karaman olduğunda sessizliğe bürünüyor, dillerini yutuyorlar ancak Süper ligde şampiyon bir takımın dev bayrağını da fabrikalarına asmayı ihmal etmiyorlar.