"Ben yaptım oldu anlayışı son bulacak"

TAKİP ET

CHP Akçaşehir Belediye Başkan Adayı Soner Yeşildaş, uzlaşma kültürünü tüm Akçaşehir'e hakim kılacaklarını ve çalışmalarını bu anlayış doğrultusunda şekillendireceklerini söyledi.

Akçaşehir’in CHP’li genç ve dinamik beleoiye başkan adayı Soner Yeşildaş, bir tarafdan seçim çalışmaları kapsamında projelerini açıklarken, diğer taraftan çalışma prensiplerine dair ip uçları veriyor.İnsanların en önemli özelliklerinden birisinin hoşgörü ve samimiyet  olduğunun altını çizen CHP Adayı Yeşildaş:
Uzlaşma kültürünün önemi biliyoruz ve bunu tüm Akçaşehir’e hakim kılacağız. Dolayısıyla çalışmalarımız, hizmetlerimiz bu anlayış doğrultusunda şekillenecek. Uzlaşma ve toplumsal mutabakatın olmadığı yerde ortaya çözümsüzlük çıkar. Bizim kültürümüzün temelinde hoşgörü vardır, uzlaşma vardır. Anadolu’yu da milletimizi de ayakta tutan en önemli değerler bunlardır. Uzlaşma kültürü ile hizmet edeceğiz. Toplumun tüm kesimlerinin görüşlerini alarak, ortak paydamız olan Akçaşehir etrafında birleşerek, çalışacağız, sorunlara uzlaşma ile çözüm üreteceğiz. Akçaşehir’in çözülemeyecek hiçbir sorunu yoktur, olamaz. Ancak ihmal edilmiş büyük problemleri  vardır. İstişareye dayalı ve katılımcı bir anlayışla beldemizin tüm sorunlarını çözeceğiz. Ben yaptım anlayışı son bulacak.”