Başkan Yeşildaş'a Antalya'dan destek sözü

TAKİP ET

Bir dizi programa katılmak ve temaslarda bulunmak üzere Antalya’ya giden Karaman’ın Akçaşehir Belediye Başkanı Söner Yeşildaş, Antalya’daki 3 belediye başkanı ile görüştü. Başkan Yeşildaş gerçekleştirdiği ziyaretlere ilişkin şu açıklamaları yaptı:
“Antalya'da merkez Konyaaltı Belediye Başkanımız Sayın Cem Kotan Bey'i ziyaret ettik. Akçaşehirli hemşehrilerimizin selamını iletip Türkçe'nin Büyük Kahramanı Karamanoğlu Mehmet Bey anıtını takdim ederek kasabamıza yapacağımız projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Misafirperverlik ve hoş sohbetinin yanında kasabamız için verdiği destek sözü için sayın başkanımıza çok teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

 

Antalya merkez Muratpaşa Belediyesi'nde üçüncü hizmet dönemini sürdüren Ümit Uysal başkanımızı ziyaret ederek, hemşehrilerimizin selamını ilettik. Memleketimizin ve güzel Türkçemizin sembol ismi Karamanoğlu Mehmet Bey'in anıtını takdim ederek, projelerimiz hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Başkanımıza hoş sohbeti, misafirperverliği ve bilhassa Akçaşehir'imize destek sözü için gönülden teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

 

Antalya merkez Kepez Belediye Başkanımız Sayın Mesut Kocagöz Bey'i makamında ziyaret ettik. Akçaşehir ve Kepez özelinde verimli bir sohbet gerçekleştirerek projelerimiz hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Hemşerilerimizin selamıyla birlikte, Türkçenin büyük kahramanı Karamanoğlu Mehmet Bey'in anıtını takdim ettik. Başkanımıza misafirperverliği ve kasabamıza destek sözü için çok teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz” dedi.