Ayarımızı Bozdular!

TAKİP ET

Teknik kadronun kadro tercihi şaşırttı, ilk yarıda kalemize gelen 4 şutun 4'üde gol oldu

Bolluca Stadyumunda oynanan Karşılaşmanın orta hakemliğini Trabzon Bölgesinden B Klasman hakemi Murat Kasap yaptı. Kasap'ın yardımcılıklarını Samsun bölgesinden B Klasman yardımcı hakemi Sezgin Şahbaz ve yine Samsun Bölgesinden B Klasman Yardımcı Hakemi Mehmet Şenkaya yaptı.
Maçın 4. hakemi ise Trabzon Bölgesinden Melih Kurt oldu. Temsilcimiz Arnavutköy karşısında Hayrullah Mert Akyüz, Onur Taha Takır, Mete Yıldız, Bora Çuha, Anıl Batın Aydın, Kadir Kaan Yurdakul, İbrahim Can Köse, Ömer Faruk Gümüş, Ahmet Karademir, Erdem Dikbasan ve Oktay Balcı ilk 11'i ile sahaya çıktı. Rakip Arnavutköy Belediyespor ise Oğuz Çalışkan, Hakan Çinemre, Polat Yaldır, Aykut Emre Yakut, Cerem Talha Dinçer, İrfan Akgün, Sirac Susancak, İsmail, Hakkı Doğan, Abdullah Çelik, Oğuz Kocabal ve Ömer Faruk Ermeç ilk 11’i ile sahada yerini aldı.
KALEYE GELEN 4 ŞUTUN 4’ÜDE GOL OLDU

Maçın ilk düdüğüyle birlikte önde baskılı başlayan kırmızı beyazlılar savunmada büyük açık verdi ve daha hemen maçın başında 1. dakikada kalesinde golü gördü. Arnavutköy belediyespor Ömer Faruk Ermeç'in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Golün şokunu atatıp önde baskı kurmak isteyen Karaman Futbol Kulübü dakika 18'de aradığı golü buldu ancak gol faul gerekçesi ile iptal edildi.  Golün de iptal edilmesiyle birlikte moralleri düşen kırmızı beyazlılar dakika 24'de kalesinde 2. golü de gördü ve Arnavutköy Belediyespor Cerem Talha Dinçer ile 2. golü kaydetti. Golün ardından oyundan kopan temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü 32. Dakika ’da kalesinde 3. Golü gördü ve Aykut Emre Yakut durumu 3-0’a getiren golü attı. Golün şokunu atlatıp oyuna ortak olmak isteyen kırmızı beyazlılar ne yapsa ne etse de bir türlü aradığı golü bulamadı ve ev sahibi ekip Arnavutköy Belediyespor 45+1’de sahneye tekrar Ömer Faruk Ermeç çıktı ve kendisinin 2’nci takımın 4’üncü golünü kaydetti. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol sesi çıkmadı. Temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü soyunma odasına 4-0 mağlup girdi. 
KALECİ DEĞİŞİKLİĞİNE GİDİLDİ
Teknik Direktör Cihan Erdil, ikinci yarıya başlarken kaleci Hayrullah Mert Akyüz’ü ve Ahmet Karademir’i oyundan alarak Baran Güler ve Anıl Gözütok’u oyuna aldı. İkinci yarıya daha istekli başlayan Karaman Futbol Kulübü dakika 48’de İbrahim Can Köse’nin ayağından golü buldu ve durumu 4-1’e getiren golü kaydetti. Golün ardından yoğun ataklarını sürdüren temsilcimiz, net fırsatlardan yararlanamadı. Gol arayışlarını sürdüren kırmızı beyazlılar geride açık vermeye devam etti. Dakika 70’de Emre Kılıç durumu 5-1’e getiren golü attı ve Arnavutköy Belediyespor durumu 5-1’e getirdi. Dakika 81’de Artun Akçakın sahneye çıktı ve takımının 2. golünü atarak durumu 5-2’ye getirdi. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol sesi çıkmadı ve temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü İstanbul deplasmanından eli boş döndü. 
Temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü Lig’in 32. Haftasında 24 Mart Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Etimesgut Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.