Akçaşehir'in gönlüne girdi

TAKİP ET

CHP Akçaşehir Belediye Başkan adayı Soner Yeşildaş, samimiyeti, tevazusu ve projeleri ile Akçaşehir’lerin gönlünde adeta taht kurdu.
Seçim çalışmaları süresince tüm kesimlere hitap eden ve genci-yaşlısı, çiftçisi, üreticisi, emekliyi kucaklayarak farklı bir porte ortaya koyan CHP Akçaşehir Belediye Başkan adayı Soner Yeşildaş, Karaman’da yaşayan Akşehirlilerle birlikte iftar açtı. Kalabalık bir katılımın sağlandığı ve Yeşilday tarafından verilen iftar yemeğinde, değişimin ayak sesleri hissedildi.
Konu ile ilgili olarak Soner Yeşildaş şu görüşleri paylaştı:
“Karaman'da yaşayan Akçaşehirli hemşerilerimizle iftar sofrasında buluştuk. Ramazan ayının manevi atmosferinde hemşeri olmanın, Akçaşehir için tek yürek olmanın, bir ve beraber olmanın gururunu, onurunu ve sevincini yaşadık. Davetimize icabet eden, istediği halde gelemeyen tüm hemşerilerimin ayaklarına, yüreklerine sağlık. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Bundan sonra farklı vesilelerle daha sık bir araya gelecek, ortak paydamız ve sevdamız olan Akçaşehir üzerine istişareler edeceğiz. Memleketimizi hep birlikte geleceğe taşıyacağız. Sağ olun, var olun. 29 Mart Cuma günü Akçaşehir'imizde kuracağımız İftar Soframızda yeniden buluşalım.”