Ak partiye oy yok dedi, meclis üyesi oldu!

TAKİP ET

Ses kayıtlarının ortaya çıkması sonunda Belediye Meclis üyeliğinden istifa etmişti

Ak Parti’de Karaman Belediye Meclis üyeliğinden istifa eden Zekeriya Yarar’ın, Ak Partiye oy vermediğini açıkça söylemesine rağmen kim veya kimler tarafından listeye konulduğu merak konusu oldu.
Ak Parti il eski il başkan yardımcısı Muhammet Yarar tarafından yayınlanan ses kaydı birçok soruyu da gündeme getirdi. Ak Parti’den Belediye Meclis üyesi seçilen Zekeriya Yarar’ın yaptığı telefon konuşmasındaki ses kaydı gündeme bomba gibi düştü. Yarar, konuşmasında Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı sert sözlerle eleştirirken, ben Ak Parti’ye oy vermedim, bunu Karaman Belediye Başkan Adayı olan Mevlüt Akgün ile partililere söyledim demesi kafaları oldukça karıştırdı.
Yarar’ın ben Ak Parti’ye 12 yıldır yani 2012’den beri oy vermedim diye, Ak Parti Karaman eski milletvekili ve Belediye Başkan adayı Mevlüt Akgün ile partililere açıkça söylemesine rağmen, Zekeriya Yarar’ın nasıl belediye meclis üyeliğinde listeye girdiği bir muamma olarak karşımıza çıkarken, Yarar’ın kim veya kimler tarafından seçilecek yerlerden aday gösterildiği merak konusu oldu.
Hüseyin Oğuz