Ak Parti tarih yazmak istiyor!

TAKİP ET

Akgün ile Karaman'ın yanı sıra tüm ilçe ve beldelerde belediye başkanlığını hedefliyorlar

Belediye başkan adaylarının açıklanması ile birlikte sahaya inen Ak Parti,  yeni bir tarih yazmak için çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Mevlüt Akgün ile Karaman belediyesini kazanmak isteyen Ak Parti kurmayları, ilçe ve beldeler de de tüm başkanlıklara talip. Ak Parti İl Başkanı Murat Öztürk ve SKM Başkanı Kerim Dereli ile milletvekilleri Selman Oğuzhan Eser  ile Osman Sağlam , partilerinin eski günlerdeki oy oranını yakalayıp, Ak belediyecilik bayrağını göndere çekmek istiyor.
BELEDİYELERİN TAMAMINA TALİPLER
Ak Parti 31 Mart mahalli seçimlerinde  Karaman Belediye Başkanlığına Mevlüt Akgün  oturtmayı ilk hedef olarak belirlerken, Ermenek’de Eyyüp Çayır, Kazımkarabekir’de Durmuş Demir, Ayrancı’da Avni Gümüşalan, Sarıveliler’de Mehmet  Ali Yılmaz, Akçaşehir’de Hikmet Yirşen, Kazancı’da Muhittin Tuncel, Göktepe’de Mustafa Koruk, Başyayla’da Abdülkadir Ateş,Güneyyurt’da Bayram Civil,Sudurağında Erhan Çalışkan ile  seçimi kazanarak, Ak belediyecilikte bir çığır açmak için çalışmalarını sürdürüyor.
KAYBETTİKLERİ BELEDİYELER KAZANILACAK
2019 eçimlerinde Karaman merkez başta olmak üzere kaybedilen  Ermenek, Kazımkarabekir’e büyük önem veren Ak Parti teşkilatları  kaybettikleri bu yerlerde seçimi kazanarak , emaneti geri almayı hedefliyor.,
Ak Parti Karaman’da Mevlüt Akgün, Ermenek’de Eyyüp Çayır ve Kazım karabekir’de Durmuş Demir ile sandığı gidiyor.
Bilindiği gibi 2019 seçimlerinde Ak Parti Karaman Belediye Başkanlığını MHP adayı Savaş Kalaycı, Ermenek’de İYİ Parti adayı Atilla Zorlu ve Kazımkarabekir’de ise MHP adayı Recep Boyacıoğlu karşısında kaybederek, belediyeleri teslim etmişti.
AKÇAŞEHİR VE SUDURAĞI
Akçaşehir’de mevcut başkan Hikmet Yirşen, Sudurağında ise Erhan Çalışkan tercihi ile seçmenin huzuruna çıkan Ak Parti’de, Sudurağı ile Akçaşehir’in Ak belediyeciliği çok iyi bildiğini ve buralarda seçimi yine zorlanmadan kazanacaklarına inanıyorlar.