A Milli Takım'da bir Karamanlı

TAKİP ET

Hollanda’da yaşayan Yollarbaşılı Alpay Yüzgeç Futsal A Milli Takımı’nda… ZVV Ede Futsal’da salon futbolu hayatına devam eden Yüzgeç, 2019 yılında giydiği ilk milli takım formasını o yılın ardından çıkarak 3 yıl ara verdi. 2023 yılına gelindiğinde tekrar A Milli FUTSAL takımına girme imkanı buldu. Başarılı sporcu geçtiğimiz dönemde yapılan turnuvalarda sergilediği yetenekle en iyi kaleci seçildi.

      
Hem bireysel hem de A Milli Takımı olarak en büyük hedeflerinin 2026 Avrupa Şampiyonası’na katılmak olduğuna dikkat çeken Yüzgeç,

“Başta memleketim Karaman olmak üzere Türkiye’nin adını en üst noktalara çıkarmak adına, spor adına yapmamız gereken ne varsa yapmaya devam edeceğiz. Her alanda gönderde görmek istediğimiz bayrağımızı salon futbolu alanında da göndere çekmek için yılmadan mücadele edeceğiz. Ayrıca köyüm Yollarbaşı’na ve memleketim Karaman’a da selam olsun”

dedi. 

           
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, 2026 Avrupa Şampiyonası ana eleme turu müsabakaları 9 Aralık 2024-16 Nisan 2025 tarihleri arasında oynanacak. Litvanya ve Letonya'nın ortak ev sahipliği yapacağı 2026 Avrupa Şampiyonası ise 18 Ocak-8 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.


 

Alpay Yüzgeç A Milli Futsal ZVV Ede memleketim Karaman