5 hemşehrimiz vefat etti

TAKİP ET

Karaman'da 19 Mayıs Pazar günü 3 Hemşehrimiz vefat etti

Karaman'da 19 Mayıs Pazar günü vefat edenler;
1-Aslen Karamanlı olup Yenişehir Mahallesinde ikamet etmekte olan Ramazan Akıl (76) vefat etmiştir. Cenazesi 19 Mayıs Pazar günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.
2-Aslen Yollarbaşılı olup yurt dışında ikamet etmekte olan İbrahim Çakıl (70) vefat etmiştir. Cenazesi 19 Mayıs Pazar günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.
3-Aslen Yeşildereli olup Osman Gazi Mahallesinde ikamet etmekte olan İsa Harmankaya (70) vefat etmiştir. Cenazesi 19 Mayıs Pazar günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.
4-Aslen Karamanlı olup Abbas Mahallesinde ikamet etmekte olan Osman Altıparmak (71) vefat etmiştir. Cenazesi 19 Mayıs Pazar günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.
5-Aslen Karamanlı olup Yenişehir Mahallesinde ikamet etmekte olan Ramazan Akıl (76) vefat etmiştir. Cenazesi 19 Mayıs Pazar günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.
Gazete Anadolu Ailesi olarak Merhumlara ve Merhumelere Yüce Allah'tan Rahmet Yakınlarına Baş Sağlığı ve Sabırlar Dileriz.