2 Şampiyon bir Karaman etmiyor 

TAKİP ET

Süper lige yükselen Bodrumspor ile Spor-Toto TFF 1. Lige çıkan Alagöz Holding Iğdırspor’un stat seyirci kapasiteleri yarım Karman etmiyor.15 bin kişilik Avrupa standartlarına sahip olan Karaman şehir stadyumuna şampiyon bir takım yakışır aslında.
Spor-Toto 1.Türkiye futbol liginde bir ilçe takımı olan Bodrumspor, finalde Sakaryaspor gibi bir spor şehrinin temsilcisini devirerek, Süper ligde oynama hakkını elde etti. Alanya’dan sonra süper ligde boy gösterecek olan Bodrumspor’un maçlarını nerede oynayacağı ise merak konusu oldu. 3 bin 925 kapasiteye sahip olan Bodrum ilçe stadında, süper lig oynanması pek de mümkün görünmüyor. Bodrumspor unun için stat aramaya başladı ve Denizli ve İzmir gündeme geldi.
2.Türkiye futbol ligindeki ilk yılında finalde 1461 Trabzonspor’u eleyen Alagöz Holding Iğdırspor 2 yılda 2 şampiyonluk kupasını kazanmayı başardı.  Şampiyon takım maçlarını 2 bin 700 kişilik stadyumda maçlarını oynarken, stadın yetersiz olduğu gerçeğine TFF nasıl bir tuttum izleyecek merak ediliyor.
Süper lige çıkan Bodrumspor’un stadı 3 bin 925 kişilik, 1.ligin yeni ekibi Alagöz Holding Igdırspor’un stadı 2 bin 700 kişilik. İki şampiyon takımın seyirci kapasiteleri toplamda 6 bin 625 kişi. Takımımıza hala bir başkan ve yönetim bulamasak da Karaman stadının kapasitesi 15 bin kişi ve iki şampiyon yarım Karaman etmiyor.