"2. Ligi hak etmiyoruz"

TAKİP ET

CHP İl Başkanı Ahmet Recai Evcen, küskünlüklerin bir kenara bırakılarak her kesimin Karaman FK'ya destek olması gerektiğini, kulübün düştüğü durumun ortaya çıkardığı belirsizliğin tehlikenin boyutlarını büyüttüğünü belirterek, bu ortamda, bu şartlarda Karaman olarak 2. Ligi hak etmiyoruz dedi.

Sporun gücünün artık kabul edilmesi gerektiğinin altını çizen CHP Karaman İl Başkanı Ahmet Recai Evcen, Valimiz başta olmak üzere yerel yönetimlerin, sanayicilerimizin bu takımın yanında olarak destek vermesinin şart olduğunu belirterek:
“Süleyman Han başkan ve bu takım başka bir şehirde olsa el üstünde tutulur. Bu takım bu şehrin takımı ve her kesin destek olma zorunluluğu var. Babam Yaşar Evcen belediye başkanlığı yaptığı dönemde, PTT’nin yanındaki otoparkı Karamanspor’a tahsis etti, takımın işlettiği büfeler vardı. Yerel de destek almayınca Karamanspor olarak 13 yıl amatör kaldık, mahalle takımları, semt takımları ile oynadık. Halil İbrahim Gülcan’ın belediye başkanlığı döneminde Belediyeden yapı ruhsatı alanlara, orada bulunan koçanlardan Karamanspor’a yardım kesiliyordu”
SÜLEYMAN HAN İKNA EDİLMELİ 
Karamanspor’un bu gün yaşadıklarını bir film olarak geçmişte yaşadıklarını da anlatan CHP İl Başkanı Evcen:
“Ben bu sezon Karaman FK’nın hiçbir maçını kaçırmadım. Kombinem var, gidiyor tribünden izliyorum. Kulüpte ortaya çıkan belirsizlik çok kötü. Geçmişte aynı şeyleri yaşadık ve 13 yıl mahalle takımları oynadık. Süleyman Han sezonda büyük fedakarlıklar yaptı, cebinden para harcadı. Süleyman Han devam etmeli. Valimiz başkanlığında milletvekillerimiz, sanayicilerimiz, siyasetçilerimiz, Belediye başkanımız bir araya gelerek sağlıklı bir yol bulunmalı ve Süleyman Han ikna edilmelidir. Bize düşen ne varsa biz yapmaya hazırız. Karaman’da, Ankara’da kimlerle görüşeceksek, destek alacaksa biz hazırız.”